Luotettava rakennus- ja remonttikumppani kaikkiin töihin!

Luotettava rakennus- ja remonttikumppani kaikkiin töihin!

Remontointi Seinäjoki

Saneeraus- ja remonttityöt ammattitaidolla Etelä-Pohjanmaalla

Monitoimi Rissanen on varteenotettava kumppani kaikenlaisiin saneeraus- ja remonttitöihin. Palvelemme yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tarjoamme remontointia Seinäjoen ja muun Etelä-Pohjanmaan seudulla.

Meillä on kokemusta, osaamista ja pätevyyttä, ja kanssamme onnistuukin kaikenlainen remontointi aina lattiasta kattoon. Saat remontointipalvelut halutessasi avaimet käteen -periaatteella − näin remonttiprojekti on sinulle mahdollisimman huoleton. Toimimme yhdessä luotettavien ja ammattitaitoisten yhteistyökumppaneiden kanssa, joilla teetämme tarvittaessa aliurakointitöitä. 

Meiltä kaikki kodin remontit

Palvelemme asiakkaitamme monipuolisella osaamisella. Meiltä voit tilata kerralla vaikka kaikki kodin remontit! Kauttamme onnistuvat esimerkiksi:

  • kylpyhuoneremontti
  • keittiöremontti
  • saunaremontti
  • huoneistoremontit

Märkätilaremontit hoidamme vaaditulla pätevyydellä. Meillä on Weberin vesieristyskortti, ja teemme vesieristykset Weberin laatutuotteilla.

Teemme pienet ja suuret remonttityöt – pyydä tarjous!

Kodin remonttien ohella pystymme olemaan avuksi kaikenlaisissa saneeraus- ja remonttitöissä. Remontointi sujuu meiltä vuosien ammattitaidolla ja kokemuksen tuomalla varmuudella. Kerro meille, minkälaista remonttiapua kaipaat, niin teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen!

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kun teetät kunnossapitotöitä kotiin tai vapaa-ajan asunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Tarkemmat tiedot vähennyksen suuruudesta ja muista yksityiskohdista löydät Verohallinnon sivuilta.