Luotettava rakennus- ja remonttikumppani kaikkiin töihin!

Luotettava rakennus- ja remonttikumppani kaikkiin töihin!

Rakentaminen Seinäjoki

Uudisrakentaminen aina montusta kattoon Etelä-Pohjanmaalla

Monitoimi Rissanen on rakentamisen kokenut ammattilainen. Olipa kyseessä sitten leikkimökin teko tai talon rakentaminen, toteutamme kaikenlaiset rakennusprojektit laadukkaasti perustuksista lähtien. Asiakastyytyväisyys on meille ykkösasia, ja pysymmekin aina sovituissa aikatauluissa ja budjetissa.

Palvelemme yrityksiä ja yksityisiä ja toiminta-aluettamme ovat Seinäjoki sekä muu Etelä-Pohjanmaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää − aloitetaan suunnittelu jo tänään!

Talon rakentaminen

Talon rakentaminen on suuri urakka kokeneemmallekin rakentajalle. Jos haaveilet uudesta talosta, mutta oman hartiapankin paukut eivät riitä, käänny meidän puoleemme. Ammattirakentajan kanssa uudisrakentaminen sujuu turvallisesti ja määräysten mukaisesti ja mikä tärkeintä – helposti.

Halutessasi koko rakennusprojekti hoituu avaimet käteen -periaatteella, ja luovutamme talon käytännössä muuttovalmiina. Tarvittaessa teetämme töitä aliurakointina luotettavilla ja ammattitaitoisilla yhteistyökumppaneilla. 

Talon laajennus

Kasvaako perhe tai tarvitaanko taloon muuten vain lisätilaa? Jos tontillasi on tilaa laajennukselle, ulkoista rakennustyöt meille. Talon laajennus vaatii rakennusalan ammattilaista, joka osaa katsoa, sopiiko laajennus sille suunniteltuun paikkaan ja mitä toimenpiteitä olemassa olevalle talolle pitää tehdä (esimerkiksi ovien ja ikkunoiden paikat).

Talon laajennuksen yhteydessä voi olla hyvä tehdä myös pieni pintaremontti − muistathan, että meiltä saat myös remonttipalvelut.

Muu rakentaminen

Onko sinulla mielessä jokin muu rakennusprojekti? Ota meihin yhteyttä ja kerro ideasi; pystymme varmasti olemaan avuksi.