+358 50 376 3850

Vuokraa edulliset varastotilat Seinäjoella

Varastohotelli Tavaraston pienvarastot sopivat kaikenlaiseen säilytykseen

Onko sinulla ylimääräistä rompetta, kerran vuodessa käytettäviä tavaroita tai muuta omaisuutta, jonka voisi siirtää pois kodin nurkista tilaa viemästä? Vuokraa edulliset varastotilat Varastohotelli Tavarastosta!

Pienvarastot sijaitsevat joko täys- tai puolilämpimässä hallissa. Vuokrattavat varastotilat ovat kooltaan 1,8–5,6 m2, seinäkorkeus on 2,5 m ja tilan kokonaiskorkeus on yli 4 m. Varastotiloihin on mahdollista saada hyllyjä ja tankoja lisähinnalla. Varastojen lukitus tapahtuu asiakkaan omalla riippulukolla.

Jos siis tarvitset edullista varastotilaa Seinäjoella, katso Varastohotelli Tavaraston sivut ja vuokraa oma pienvarasto!

Kauppaneliö 12, Seinäjoki

Tavaraston osoite: Kauppaneliö 12, 60210 Seinäjoki

Rakennuslaitteiden vuokraus

Vuokraamme erilaisia työ- ja rakennuskoneita rakennus- ja remonttitöihin. Rakennuslaitteiden vuokrauksen ansiosta sinun ei tarvitse ostaa koneita itsellesi, vaan voit vuokrata ne käyttöösi juuri siksi aikaa kuin niitä tarvitset.

Tarjoamme kilpailukykyiset vuokraushinnat. Alla olevien koneiden lisäksi vuokrattavana on myös muita laitteita. Kysy lisää!

Vuokrattavat koneet

Levyhissi

  • Nostokorkeus 3,6 m
  • 100 kg


Maantiivistäjä

  • Pienehköihin tiivistyksiin
  • 70 kg


Tasolaser

  • Pyörivä TAMO-tasolaser
  • Mittalatta ja vastaanotin
  • Kantama 300 m


 Varastohotellin sivuille >>
 

Vinkkimme moottoripyörän talvisäilytykseen!

Pienvarastomme soveltuvat mainiosti esimerkiksi moottoripyörän talvisäilytykseen. Mikseipä samassa mene kesärenkaat, polkupyörät ja muut kausivälineet. Vuokraa edullinen varastotila meiltä ja saat kotiisi kaivattua lisätilaa. Kunnon lämmintila ja talvisäilytys pitävät moottoripyöräsi hyvässä kuosissa. Moottoripyörän talvisäilytys – kurkkaa tästä tilat ja hinnat!